Grattis och lycka till!

Till vår (iaf min) glädje, meddelar Hovet att en tronföljare är att vänta!!! I mars 2012, förväntas Vickan och Danne bli tre. Allt detta enl Aftonbladet. Undrar just varför de kände sig tvungna att klämma dit 2012... Vad hade varit alternativet? 1973? 2022? /Örjans flamma

Dubbelfel av Aftonbladet

För att vara en tidning som älskar att skriva om kriser, katastrofer och skandaler, så borde de passa på att frossa i alla eländiga uppslag som finns kring Bajen.

När de, för första gången på 5.390.584 år, skriver ordet succé, så känns det helt fel. Inte ens jag, som den super-Bajare jag är, kan hitta nått inom Hammarby Fotboll som kan sammankopplas med ordet succé.



Visst, de gör ett litet fåfängt försök att kalla sin TV-sändning av matcher (till plus-medlemmar) för succé, men så himla många tittar kan det väl inte vara..?

/Örjans flamma

Hur löser vi detta?!?

Enl Sveriges största kvällstidning, så är det vissa ämnen som dominerar.

Följande frågor uppkommer:
* Ska Örjans flamma börja slåss på jobbet? (Vilken stackare ska få första smällen?)
* Ska herr K gå ut 5 kvällar i veckan? (Måttligt intressant. Han brukar nöja sig med 1½ glas vin, alt 2 Coca Cola Light)
* Hur får vi Dr Bombastic att utföra bröstförstoring på Surbulan? (Tror det är lika svårt att övertala båda)




/Örjans skandal-lösa flamma

Nöjd!

Nu har jag försett herr Ks (lortiga) tangentbord med små obehagliga överraskningar

Slöhögar!

... är det enda ord jag finner, som passar på oss latmaskar. Inte ett inlägg på 1½ år! Hur kommer det sig att den fortfarande finns kvar?! Borde inte någon admin ha rensat bort sidan?

Dr Bombastic och herr K har dessutom semester och har lämnat lilla mig helt ensam på jobbet. Det är ICKE kamratligt. De kommer iofs med glada tillrop via div medier, men det är inte riktigt samma sak. Sitter just nu och funderar på om jag ska hitta på några hyss vid deras arbetsstationer, men fantasin tryter. Är nog fortfarande lite stött över att jag, efter min semester, möttes av en supermöglig nektarin (fast det var faktiskt en annan arbetskamrats fel). Äckligt!

Nä, nu tar jag på mig tänkarhatten en stund och försöker komma på nått kul bus.

/Örjans ensamma flamma

RSS 2.0