Orättvist!

Igår hade två av bloggens skribenter namnsdag. Detta firades under pompa och ståt, med gratulationer och M&Ms. Det kan väl vara ok, men när har jag namnsdag då? Jo på söndag. Kommer någon uppmärksamma det?!? Icke! Eftersom ingen av oss befinner sig på jobbet....

Tror ni min olycka stannar där? Jag fyller år nästa vecka. Tror ni födelsedagen infinner sig på en vardag, så att även jag kan firas med pompa och ståt? Icke! Jag fyller nämligen på lördag!

/Örjans ofirade flamma

Dj-la ATG!

Är så rackarns suuuur, arg och kränkt. Igår gjorde jag (å mina och mina bloggkamraters vägnar), som så många gånger förut, en finfin V75-rad, fullsmockad med ÖRJAN! Till min stora glädje valde denne förnäme kusk att vinna de flesta av loppen och slutligen satt vi där med 7 rätt!!!

Tror ni vi kan köpa ny sommarstuga, ta en jordenruntresa, köpa nya bilar, skänka mer pengar till välgörenhet, säga upp oss från jobben, strö presenter över nära och kära och på andra sätt lyxa till våra liv? ICKE!

ATG har nämligen bestämt att vi får 348 kr, för denna prefekta rad! Bannade bonnlurkar!

/Örjans flamma

??

Vad hände med alla argadamenbloggare? Är vi inte arga längre? Har vi inga datorer? Har vi tappat skrivförmågan?

Naturligtvis icke! Vi är precis lika arga som vanligt, men har helt enkelt inte orkat blogga om det. Nu hoppas jag vi gemensamt kan ta tag i det här igen.

Det som fått mig att vakna till, är att bloggen kan bli en länk till den griniga Surbulan, som kommer lämna vårt arbetsrum, för någon slags förvirrad karriär i konsultbranchen (vissa gör vad som helst för lite extra stålar...). Jag hoppas han kommer avsätta lite dyrbar konsulttid och meddela oss vad som händer i hans liv. Att han målande och känslomässigt beskriver hur han sakta men säkert bryter ihop fullkomligt, i sorg och saknad efter sina fantastiska fd arbetskamrater och minns att det faktiskt var bättre förr, är något jag kallt räknar med.

Tack för de här åren i poden, kära Bula!

/Örjans flamma

RSS 2.0